Biezpiena, cepumu un marmelādes kūka
Foto: DELFI
4.0000 13
15 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt nākamajā dienā
Loading...
Sastāvdaļas
6 gab.
6 gab. paciņas biezpiens
paciņas biezpiens
120 gab.
120 gab. Šaha cepumi
Šaha cepumi
400 g
400 g marmelāde (dažādu krāsu)
marmelāde (dažādu krāsu)
500 ml
500 ml saldais krējums Pērle
saldais krējums Pērle
 
skābs ievārījums
skābs ievārījums
1 glāze
1 glāze cukurs
cukurs
Glazūrai:
3-4 ĒK
3-4 ĒK kakao
kakao
4 ĒK
4 ĒK cukurs
cukurs
100 g
100 g sviests
sviests
6 ĒK
6 ĒK saldais krējums
saldais krējums
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Mātes dienas ēdieni
  • Kūkas bez cepšanas
  • Tortes un kūkas
  • Pasaules Virtuve
  • Biezpiena - cepumu un marmelādes kūka, kas pagatavojama bez cepšanas.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Tortes izmērs ir 5 x 6 "Selgas" cepumi.

    Sagriež marmelādi gabaliņos ~ 0,5x0,5 cm. Biezpienu samīca. Iemaisa marmelādi.

    Saldo krējumu sakuļ ar cukuru.

    Putukrējumu iemaisa biezpienā. Ja biezpiens nav salds , tad iemaisa vēl cukuru. Masai jābūt saldai.

    Uz paplātes izklāj pergamentu, izkārto cepumus. Liek pa virsu biezpiena masu.

    Uzliek cepumu kārtu un pārsmērē ievārījumu. Uzliek cepumus un biezpiena kārtu. Izliek visu biezpienu. Uzliek cepumus.

    Glazūra: sviestu izkausē ar cukuru. Pielej saldo krējumu un iemaisa kakao. Visu to dara uz lēnas uguns. Masai ir jāsabiezē. Glazūru lej ar karoti uz kūkas.

    Kūkai vismaz nakti ļauj ievilkties. Ja vajag steidzīgi un ir laiks tikai dažas stundas, tad cepumus uz mirkli iemērc pienā pirms likšanas uz paplātes.

    Iesūtīja: Lora

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form