Tortes izmērs ir 5 x 6 "Selgas" cepumi.
Sastāvdaļas
Sagatavošana
Sagriež marmelādi gabaliņos ~ 0,5x0,5 cm. Biezpienu samīca. Iemaisa marmelādi.
Saldo krējumu sakuļ ar cukuru.
Putukrējumu iemaisa biezpienā. Ja biezpiens nav salds , tad iemaisa vēl cukuru. Masai jābūt saldai.
Uz paplātes izklāj pergamentu, izkārto cepumus. Liek pa virsu biezpiena masu.
Uzliek cepumu kārtu un pārsmērē ievārījumu. Uzliek cepumus un biezpiena kārtu. Izliek visu biezpienu. Uzliek cepumus.
Glazūra: sviestu izkausē ar cukuru. Pielej saldo krējumu un iemaisa kakao. Visu to dara uz lēnas uguns. Masai ir jāsabiezē. Glazūru lej ar karoti uz kūkas.
Kūkai vismaz nakti ļauj ievilkties. Ja vajag steidzīgi un ir laiks tikai dažas stundas, tad cepumus uz mirkli iemērc pienā pirms likšanas uz paplātes.
Iesūtīja: Lora