Biezpiena kēkss ar mannu un sodu
Foto: Shutterstock
3.7500 8
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
500 g
500 g biezpiens
biezpiens
3 gab.
3 gab. olas
olas
1 glāze
1 glāze cukurs
cukurs
5 ĒK
5 ĒK milti
milti
5 ĒK
5 ĒK manna
manna
0.5 glāze
0.5 glāze piens
piens
1 sauja
1 sauja rozīnes
rozīnes
1 sauja
1 sauja rieksti
rieksti
1 sauja
1 sauja sukādes
sukādes
1 gab.
1 gab. paciņa vanoļas cukurs
paciņa vanoļas cukurs
0.5 TK
0.5 TK soda
soda
1 TK
1 TK etiķis
etiķis
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Kēksi
  • Pasaules Virtuve
  • Biezpiena kēkss ar žāvētiem augļiem un riekstiem.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Biezpienu ar olām un cukuru labi samaisa. Mīklai pievieno pienu, pa porcijām ievieno miltus, tad sodu un mannu.

    Augļus uzbriedina aukstā ūdenī, notecina, apviļā miltos un pievieno kēksam kopā ar vanilīna cukuru.

    Cepamo veidni ieziež ar taukvielām, ielej mīklu un cep līdz gatavs.

    Kad kēkss atdzisis pārkaisa pūdercukuru.

    * sodu dzēš (1/2 TK sodas+1 TK etiķa)

    Iesūtīja: Ieva

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form