
Loading...
Sastāvdaļas
500 g
500 g biezpiens
biezpiens3 gab.
3 gab. olas
olas1 glāze
1 glāze cukurs
cukurs5 ĒK
5 ĒK milti
milti5 ĒK
5 ĒK manna
manna0.5 glāze
0.5 glāze piens
piens1 sauja
1 sauja rozīnes
rozīnes1 sauja
1 sauja rieksti
rieksti1 sauja
1 sauja sukādes
sukādes1 gab.
1 gab. paciņa vanoļas cukurs
paciņa vanoļas cukurs0.5 TK
0.5 TK soda
soda1 TK
1 TK etiķis
etiķisBiezpiena kēkss ar žāvētiem augļiem un riekstiem.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Biezpienu ar olām un cukuru labi samaisa. Mīklai pievieno pienu, pa porcijām ievieno miltus, tad sodu un mannu.
Augļus uzbriedina aukstā ūdenī, notecina, apviļā miltos un pievieno kēksam kopā ar vanilīna cukuru.
Cepamo veidni ieziež ar taukvielām, ielej mīklu un cep līdz gatavs.
Kad kēkss atdzisis pārkaisa pūdercukuru.
* sodu dzēš (1/2 TK sodas+1 TK etiķa)
Iesūtīja: Ieva
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.