Biezpiena kēkss ar sukādēm un cukura glazūru
Foto: Shutterstock
3.3333 3
12 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
250 g
250 g sviests
sviests
300 g
300 g vājpiena biezpiens
vājpiena biezpiens
250 g
250 g cukurs
cukurs
500 g
500 g kviešu milti
kviešu milti
4
4 olas
olas
1 sauja
1 sauja sukādes
sukādes
 
citrons
citrons
1
1 paciņa cepamais pulveris
paciņa cepamais pulveris
 
sāls
sāls
Glazūrai:
1 glāze
1 glāze pūdercukurs
pūdercukurs
0.5
0.5 citrona sula
citrona sula
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Kēksi
  • Pasaules Virtuve
  • Biezpiena kēkss ar sukādēm un balto glazūru - gards kārums svētku galdam.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Mīkstam sviestam pievieno cukuru un saputo, biezpienu notecina un sausu izberž caur sietu vai izmaļ gaļas mašīnā, sukādes apviļā miltos, citronam norīvē miziņu, pusei citrona izspiež sulu.

    Saputotai sviesta un cukura masai pa vienai pieputo olas, citrona miziņu un sulu. Pievieno izsijātus miltus ar cepamo pulveri, sāli, biezpienu un sukādes. Mīklu rūpīgi izmaisa.

    Cepamo veidni ieziež ar taukvielām, ielej mīklu un cep 50 minūtes 180 -200*C.

    Glazūra: pūdercukuram pievieno ūdeni, citrona sulu un maisa, līdz glazūra kļūst vienmērīgi bieza. Glazūru klāj virsū kēksam un liek vēsumā, lai glazūra sastingst.

    Iesūtīja: Ieva

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form