Foto: Shutterstock
Ātri un vienkārši pagatavojams biezpiena krēms ar jogurtu.
15Minūtes
3Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
200 gbiezpiens400 gjogurts1 paciņa sausā augļu želejas maisījuma

Sagatavošana

1

Ar blenderi sajauc biezpienu ar jogurtu, tā, lai biezpienam nejūt kunkuļus (ja nav blendera, tad biezpienu vajag izmalt ar gaļas mašīnu un pēc tam kārtīgi sajaukt ar jogurtu). Masā iemaisa rozīnes.

2

Sajauc augļu želejas pulveri ar karstu ūdeni, uz 1 paciņas parasti ir paredzēts uz 0,5l ūdens, bet šim saldajam jātaisa uz pusi mazāk ūdens, nekā pamācībā - 1 glāze vāroša ūdens un kārtīgi jāsakuļ.

3

Kamēr vēl želejas masa šķidra, tā jāpiejauc jogurta - biezpiena masai.

4

Ielej visu traukā un ievieto ledusskapī uz 3 stundām, lai saželē.

5

Pasniedz ar svaigiem augļiem, augļu biezeni, ievārījumu vai ķīseli.

Iesūtīja: eliina

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!