15Minūtes
3Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
200 gbiezpiens400 gjogurts1 paciņa sausā augļu želejas maisījuma
Sagatavošana
1
Ar blenderi sajauc biezpienu ar jogurtu, tā, lai biezpienam nejūt kunkuļus (ja nav blendera, tad biezpienu vajag izmalt ar gaļas mašīnu un pēc tam kārtīgi sajaukt ar jogurtu). Masā iemaisa rozīnes.
2
Sajauc augļu želejas pulveri ar karstu ūdeni, uz 1 paciņas parasti ir paredzēts uz 0,5l ūdens, bet šim saldajam jātaisa uz pusi mazāk ūdens, nekā pamācībā - 1 glāze vāroša ūdens un kārtīgi jāsakuļ.
3
Kamēr vēl želejas masa šķidra, tā jāpiejauc jogurta - biezpiena masai.
4
Ielej visu traukā un ievieto ledusskapī uz 3 stundām, lai saželē.
5
Pasniedz ar svaigiem augļiem, augļu biezeni, ievārījumu vai ķīseli.
Iesūtīja: eliina
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit