Foto: Shutterstock
Biezpiena krēms ar konservētu persiku biezeni - vienkārši un ātri pagatavojam deserts.
20Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 3
200 mlsaldais krējums400 gvājpiena biezpiens3.5 ĒKcukurs400 gkonservēti persiki pēc garšaskanēlis

Sagatavošana

1

Caur sietu izberztam biezpienam pieber cukuru un maisa, līdz cukurs ir izkusis.

2

Saputo saldo krējumu vijīgās putās un iemaisa saldajā biezpienā.

3

Konservētos persikus sablendē viendabīgā masā, pievienojot šķipsnu kanēļa pēc vēlēšanās.

4

Deserta trauciņos kārtām liek krēmu un persiku biezeni.

Iesūtīja: VecPoga

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!