Biezpiena krēms ar konservētu persiku biezeni
Foto: Shutterstock
4.6667 3
3 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
200 ml
200 ml saldais krējums
saldais krējums
400 g
400 g vājpiena biezpiens
vājpiena biezpiens
3-4 ĒK
3-4 ĒK cukurs
cukurs
400 g
400 g konservēti persiki
konservēti persiki
pēc garšas
pēc garšas kanēlis
kanēlis
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Krēmi
  • Pasaules Virtuve
  • Biezpiena krēms ar konservētu persiku biezeni - vienkārši un ātri pagatavojam deserts.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Caur sietu izberztam biezpienam pieber cukuru un maisa, līdz cukurs ir izkusis.

    Saputo saldo krējumu vijīgās putās un iemaisa saldajā biezpienā.

    Konservētos persikus sablendē viendabīgā masā, pievienojot šķipsnu kanēļa pēc vēlēšanās.

    Deserta trauciņos kārtām liek krēmu un persiku biezeni.

    Iesūtīja: VecPoga

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form