Biezpiena krēms ar aveņu mērci un grauzdētām auzu pārslām
Foto: Privātais arhīvs
2.6667 3
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
Krēmam
250 g
250 g biezpiens
biezpiens
250 g
250 g saldais krējums (35%)
saldais krējums (35%)
pēc garšas
pēc garšas cukurs
cukurs
pēc garšas
pēc garšas vaniļas cukurs
vaniļas cukurs
 
saldā krējuma stindzinātājs
saldā krējuma stindzinātājs
 
auzu pārslas
auzu pārslas
Mērcei
150 g
150 g avenes
avenes
pēc garšas
pēc garšas cukurs
cukurs
 
kukurūzas ciete
kukurūzas ciete
  • Ikdienas maltītei
  • Krēmi
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Daļa cilvēku nejūtas lieliski paēduši, ja pēc pamatēdiena nav apēduši kādu kārumu. Saldais ēdiens dos punktiņu uz "i" un bagātinās labās sajūtas. Biezpiena krēms, kas sajaukts ar saldo krējumu un cukuru, ir pavisam viegli pagatavojams un papildinās tavu garšu piedzīvojumu. Recepti iesaka gardēde Veronika Ļevša.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Biezpienu sablendē ar cukuru.

    Saldo krējumu saputo ar cukuru, vaniļas cukuru un saldā krējuma stindzinātāju.

    Sajauc kopā biezpienu un saldo krējumu.

    Apgrauzdē auzu pārslas.

    Gatavo mērci. Liec katliņā avenes, pievieno cukuru un vāri piecas minūtes.

    Pievieno nedaudz kukurūzas cietes.

    Ļauj mērcei atdzist.

    Pārkaisi krēmu ar grauzdētām auzu pārslām.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form