Biezpiena kūka ar žāvētiem ķiršiem
Foto: Santas saldā virtuve
0 0
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas
500 g
500 g biezpiens (pilnpiena)
biezpiens (pilnpiena)
3 gab.
3 gab. olas
olas
1 ĒK
1 ĒK cepamais pulveris
cepamais pulveris
2 ĒK
2 ĒK cukurs
cukurs
100 g
100 g ķirši (žāvēti)
ķirši (žāvēti)
60 g
60 g kukurūzas pārslas
kukurūzas pārslas
citronu sula (no 1 citrona)
citronu sula (no 1 citrona)
1 ĒK
1 ĒK citrona miziņa (kaltēta)
citrona miziņa (kaltēta)
1 ĒK
1 ĒK vaniļas cukurs
vaniļas cukurs
 
kanēlis
kanēlis
3 ĒK
3 ĒK cukurs
cukurs
  • Biezpiena sacepumi
  • Plātsmaizes
  • Pasaules Virtuve
  • Sulīga biezpiena plātsmaize būs lielisks gardums pie kafijas vai tējas tases. Kārdinošu biezpiena kūkas recepti iesaka Santa no garšīgās recepšu lapas "Santas saldā virtuve".

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Biezpienu izberž caur sietu un pievieno ķiršus.

    Citronam izspiež sulu.

    Olas dzeltenumu saputo ar cukuru un vaniļas cukuru.

    Saputotos olas dzeltenumus un citronu miziņas pievieno biezpienam, visu samaisa un pievieno sasmalcinātas kukurūzas pārslas.

    Stingrās putās saputo olu baltumus, tos iecilā biezpiena masā.

    Lej cepamā formā, kas ieziesta ar sviestu un izkaisīta ar kukurūzas pārslām.

    Cep sakarsētā cepeškrāsnī 200 grādu temperatūrā 30–40 minūtes.

    Gatavu kūku sagriež gabaliņos, pārkaisa ar cukuru un kanēļa maisījumu.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form