Sēkliņu maize brokastīm
Foto: DELFI
2.3333 3
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
250 g
250 g biezpiens
biezpiens
50 ml
50 ml piens
piens
50 ml
50 ml augu eļļa
augu eļļa
50 g
50 g cukurs
cukurs
1 ĒK
1 ĒK citrona sula
citrona sula
1
1 ola
ola
15 g
15 g cepamais pulveris
cepamais pulveris
300 g
300 g milti
milti
50 g
50 g saulespuķu sēklas
saulespuķu sēklas
50 g
50 g lobītas ķirbja sēklas
lobītas ķirbja sēklas
1 ĒK
1 ĒK sezama sēklas
sezama sēklas
1 ĒK
1 ĒK linsēklas vai čia sēklas
linsēklas vai čia sēklas
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Brokastis
  • Ikdienas maltītei
  • Maize
  • Pīrāgi un smalkmaizītes
  • Pasaules Virtuve
  • Ja ledusskapī aizķēries biezpiens, bet garšvielu plauktos – aizsākti sēkliņu iepakojumi, tad iepriecini brokastīs sevi un ģimeni ar svaigi ceptām biezpiena un sēkliņu smalkmaizītēm. Ļoti vienkārša pagatavošana un pārsteidzoši gards rezultāts!

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Uzkarsē cepeškrāsni līdz 175 grādiem.

    Biezpienu, pienu, augu eļļu, cukuru, olu un citrona sulu sajauc kopā.

    Miltus samaisa ar cepamo pulveri un sēkliņām.

    Biezpiena masu samaisa ar miltu maisījumu.

    No mīklas veido nelielas bumbiņas un kārto uz ar cepampapīru izklātas plāts, ievērojot 2-3 centimetru atstarpes, jo maizītes cepoties nedaudz uzpūtīsies.

    Cep aptuveni 30 minūtes, līdz maizītes kļuvušas zeltaini brūnas.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form