Foto: Shutterstock
Vienkārši pagatavojama biezpiena mīklas rulete ar āboliem.
240Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

7 gab.āboli1 glāzecukurs1 glāzemilti150 gbiezpiens100 mlaugu eļļa1 gab.ola

Sagatavošana

1

Ābolus nomazgā, izņem serdes, smalki sagriež šķēlītēs.

2

Augu eļļu saberž viendabīgā masā ar biezpienu, pieliek sāli, miltus.

3

Mīklu sadala divās daļās un liek uz 2.5-3 stundām ledusskapī.

4

Pēc tam izveltnē divus plāceņus, katru pārliek ar āboliem, kārtīgi apber ar cukuru. Satin veltnīšos, apziež ar olu un cep vidēji karstā cepeškrāsnī.

Iesūtīja: XP

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!