240Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
7 gab.āboli1 glāzecukurs1 glāzemilti150 gbiezpiens100 mlaugu eļļa1 gab.ola
Sagatavošana
1
Ābolus nomazgā, izņem serdes, smalki sagriež šķēlītēs.
2
Augu eļļu saberž viendabīgā masā ar biezpienu, pieliek sāli, miltus.
3
Mīklu sadala divās daļās un liek uz 2.5-3 stundām ledusskapī.
4
Pēc tam izveltnē divus plāceņus, katru pārliek ar āboliem, kārtīgi apber ar cukuru. Satin veltnīšos, apziež ar olu un cep vidēji karstā cepeškrāsnī.
Iesūtīja: XP
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit