Biezpiena plācenīši mannas panējumā
Foto: DELFI
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli

Biezpiena plācenīši nedaudz kraukšķīgākā variācijā – ar mannas panējumu, kas tos padara stingrākus un arī kārdinošākus pat tad, ja paspējuši atdzist.

Biepienu liek bļodā, ar dakšiņu vai karoti sairdina, lai nav lieli kunkuļi.

Pievieno citronu miziņu, olu, sāli, abu veidu cukurus un samaisi. Tad pa karotei pievieno miltus un iemaisi, lai masa kļūst arvien ķepīgāka. Ja jūti, ka biezpiens ir pārāk irdens, pievieno vairāk miltus, līdz no masas var izveidot plācenīti. Masai nav jābūt ļoti stingrai, bet vismaz tādai, kas nejūk rokās.

Ar ūdenī samitrinātām rokām veido no biezpiena masas plācenīšus, apviļā tos abām pusēm mannā, kas iebērta apakštasītē.

Cep plācenīšus sakarsētā pannā ar eļļu zeltaini brūnus. Pasniedz ar skābo krējumu vai ievārījumu, vai arī abiem kopā.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form