Biezpiena bumbiņas jeb pončiki
Foto: mosfood
4.3333 9
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
3 gab.
2 glāzes
1 glāze
1 TK
0.5 l

Biezpiena pončiki garšo gan lielajiem, gan mazajiem ēdājiem.

Mīklu gatavo, kārtīgi samīcot visas sastāvdaļas.


Eļļu uzkarsē(neuzvāra).

Ar tējkaroti veido mazas ovālas bumbiņas, liek eļļā un vāra apgrozot, kamēr brūnas un gatavas.

*eļļa nedrīkst būt ne par karstu (apdegs) ne par aukstu (bumbiņas piesūksies). Ja bumbiņas pēc izvārīšanas saplok, pievieno mazliet miltus, lai mīkla stingrāka.

Iesūtīja: Krizdole

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form