
Loading...
Sastāvdaļas
500 g
500 g biezpiens
biezpiens100 g
100 g cukurs
cukurs2
2 olas
olas60 g
60 g manna
manna60 g
60 g kviešu milti
kviešu milti125 g
125 g piens
piens200 g
200 g rozīnes vai žāvētas aprikozes
rozīnes vai žāvētas aprikozes rīvēta citrona miziņa un sula
rīvēta citrona miziņa un sula1 TK
1 TK cepamais pulveris
cepamais pulveris2 ĒK
2 ĒK sviests
sviests rīvmaize
rīvmaizeBiezpiena pudiņš - īpaši gards, ja pasniedz ar ogu mērci.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Samaltam biezpienam pievieno sakultas olas, mannu, miltus, pienu, cukuru, rīvētu citrona miziņu, citrona sulu, rozīnes, cepamo pulveri.
Veidni ieziež ar sviestu, pārkaisa ar rīvmaizi, liek biezpiena masu, uz tās - sviesta piciņas, pārkaisa ar rīvmaizi un cepeškrāsnī cep mērenā siltumā apmēram 30-35 minūtes.
Iesūtīja: Evo Bic
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.