Foto: Shutterstock
Biezpiena pudiņš - īpaši gards, ja pasniedz ar ogu mērci.
45Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

500 gbiezpiens100 gcukurs2 olas60 gmanna60 gkviešu milti125 gpiens200 grozīnes vai žāvētas aprikozes rīvēta citrona miziņa un sula1 TKcepamais pulveris2 ĒKsviests rīvmaize

Sagatavošana

1

Samaltam biezpienam pievieno sakultas olas, mannu, miltus, pienu, cukuru, rīvētu citrona miziņu, citrona sulu, rozīnes, cepamo pulveri.

2

Veidni ieziež ar sviestu, pārkaisa ar rīvmaizi, liek biezpiena masu, uz tās - sviesta piciņas, pārkaisa ar rīvmaizi un cepeškrāsnī cep mērenā siltumā apmēram 30-35 minūtes.

Iesūtīja: Evo Bic

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!