Biezpiena rabarbermaize bez miltiem
Foto: Kristiāna Šnepste
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
Pamatnei
1 kg
1 kg Sauss biezpiens
Sauss biezpiens
3 gab.
3 gab. olas
olas
4 ĒK
4 ĒK rīsu milti
rīsu milti
1 TK
1 TK cepamais pulveris
cepamais pulveris
pēc garšas
pēc garšas eritrols
eritrols
Virskārtai
4 gab.
4 gab. rabarberi
rabarberi
300 g
300 g grieķu jogurts
grieķu jogurts
pēc garšas
pēc garšas eritrols
eritrols
1 gab.
1 gab. citrona miziņa
citrona miziņa
  • Citi saldēdieni
  • Launags
  • Mazkaloriju ēdieni
  • Viegla vasaras maltīte
  • Pasaules Virtuve
  • Ja mēs esam tas, ko mēs ēdam, tad rabarberu laikā mēs esam... saldas un sātīgas rabarbermaizes! Ir viegli aizrauties, tāpēc zelta vērta katra rabarbermaizes recepte, kur garša joprojām brīnišķīga, bet grēciņa apēst ko lieku – mazāk. Serificēta kosmetoloģe Kristināna Šnepste izdomājusi un izmēģinājusi gandrīz vai bezgrēcīgu un ļoti gardu rabarbermaizes recepti.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Rabarberus sagriež, apber ar eritrolu (vai citu saldinātāju), lai saldāki. Vislabāk to izdarīt iepriekšējā dienā pirms cepšanas.

    Samaisa visas mīklas sastāvdaļas, izklāj uz pannas kā pamatni, izveido maliņas. Vislabāk to darīt ar rokām.

    Rabarberus samaisa ar grieķu jogurtu.

    Cep 190 grādu temperatūrā apmēram 35-40 minūtes.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form