
Biezpiena rozītes - kārumam uz svētku galda.
Margarīnu izkausē un nedaudz atdzesē. Pievieno biezpienu un saberž. Pakāpeniski iemaisa miltus, ar etiķi dzēstu sodu, visu maisa, līdz veidojas viendabīga masa.
Mīklu saveļ bumbā un liek ledusskapī uz 20-30 minūtēm.
Olu baltumus sakuļ putās, pievieno cukuru un turpina kult līdz veidojas stingras putas. Īsi pirms kulšanas beigām pievieno sīrupu vai sulu.
Mīklu plāni izrullē, pārziež ar olu baltumiem un saritina ruletē. Ruleti sagriež ripiņās un liek uz ieziestas cepamās plāts. Cepamo plāti liek uzkarsētā cepeškrāsnī, līdz 250*C un cep 10-12 minūtes.
Iesūtīja: Ieva