Biezpiena rozītes
Foto: Shutterstock
0 0
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
200 g
200 g biezpiens
biezpiens
200 g
200 g margarīns
margarīns
2-2.5 glāzes
2-2.5 glāzes milti
milti
2
2 olu baltumi
olu baltumi
1 glāze
1 glāze cukurs
cukurs
3 ĒK
3 ĒK aveņu vai ķiršu sīrups vai sula
aveņu vai ķiršu sīrups vai sula
naža gals
naža gals soda
soda
 
etiķis
etiķis
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Lieldienu receptes
  • Mārtiņdienas cienasts
  • Ziemassvētku receptes
  • Cepumi
  • Pasaules Virtuve
  • Biezpiena rozītes - kārumam uz svētku galda.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Margarīnu izkausē un nedaudz atdzesē. Pievieno biezpienu un saberž. Pakāpeniski iemaisa miltus, ar etiķi dzēstu sodu, visu maisa, līdz veidojas viendabīga masa.

    Mīklu saveļ bumbā un liek ledusskapī uz 20-30 minūtēm.

    Olu baltumus sakuļ putās, pievieno cukuru un turpina kult līdz veidojas stingras putas. Īsi pirms kulšanas beigām pievieno sīrupu vai sulu.

    Mīklu plāni izrullē, pārziež ar olu baltumiem un saritina ruletē. Ruleti sagriež ripiņās un liek uz ieziestas cepamās plāts. Cepamo plāti liek uzkarsētā cepeškrāsnī, līdz 250*C un cep 10-12 minūtes.

    Iesūtīja: Ieva

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form