
Biezpiena sacepums ar žāvētiem augļiem launagam vai svētku reizei.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Olu dzeltenumus atdala no baltumiem. Dzeltenumus sakuļ ar cukuru, vaniļu, šķipsniņu sāls.
Pievieno biezpienu. Rūpīgi izmaisa. Tad miltus un samaisa.
Citi parasto miltu vietā liek mannu. Tad sanāk kraukšķīgākas maliņas.
Sakuļ olu baltumus un iecilā masā. Liek ietaukotā veidnē un cep aptuveni 180°C, līdz sacepums zeltains.
Iesūtīja: mammis
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.