Biezpiena sacepums maizes cepamajā mašīnā
Foto: Shutterstock
Loading...
Sastāvdaļas

Biezpiena sacepums maizes cepamajā mašīnā - visgaršīgāk karsts ar saldējumu.

Izsmērēju formu ar sviestu, izbārstīju ar rīvmaizi cik pielīp pie sviesta un liku uz cepšanas režīmu.

Cepās pilnu laiku 1 stunda 10 minūtes un pēc tam uzliku vēl 20 minūtes, pēc 15 minūtēm izslēdzu.

Kopā cepās 1 stunda 25 minūtes.

Liku gaišo garozu, jo cukurs dod labi apceptas maliņas. Bakstīju ar kociņu, kad nekas nepielipa, tad gatavs. Sanāca smuka dzeltena kūka.

Karsta ar saldējumu dikti garšīgi.

Iesūtīja: maizite

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form