Foto: Shutterstock
Biezpiena sacepums maizes cepamajā mašīnā - visgaršīgāk karsts ar saldējumu.
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1 kgbiezpiens2 gab.olas250 gcukurs rozīnes1 saujamanna

Sagatavošana

1

Izsmērēju formu ar sviestu, izbārstīju ar rīvmaizi cik pielīp pie sviesta un liku uz cepšanas režīmu.

2

Cepās pilnu laiku 1 stunda 10 minūtes un pēc tam uzliku vēl 20 minūtes, pēc 15 minūtēm izslēdzu.

3

Kopā cepās 1 stunda 25 minūtes.

4

Liku gaišo garozu, jo cukurs dod labi apceptas maliņas. Bakstīju ar kociņu, kad nekas nepielipa, tad gatavs. Sanāca smuka dzeltena kūka.

5

Karsta ar saldējumu dikti garšīgi.

Iesūtīja: maizite

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!