Biezpiena torte ar cepumiem un ievārījumu
Foto: Shutterstock
5.0000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
 
Selgas cepumi
Selgas cepumi
 
vājpiena biezpiens
vājpiena biezpiens
 
saldais krējums
saldais krējums
 
ievārījums
ievārījums
 
želatīns
želatīns
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Kūkas bez cepšanas
  • Tortes un kūkas
  • Pasaules Virtuve
  • Biezpiena torte ar cepumiem un ievārījumu - pagatavojam bez cepšanas.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Izklāj tortes formas apakšu ar "Selgas" cepumiem.

    Biezpiena masa - vājpiena biezpiens + saputots saldais krējums + cukurs + uzbriedināts, ūdnes peldē izkausēts želatīns. Proporcijas pēc izjūtas, želatīnu parasti ņemu vienu paciņu uz standarta padomjlaiku tortes formu, ja aizpilda apmēram 2/3 no tās.

    Atlikušajā 1/3 - atkal paciņa uzbriedināta, izkausēta želatīna un kāda saldāka zapte, sula vai sablenderēta augļu masa. Vēl, protams visur var pievienot veselus augļus, riekstus un tml.

    Iesūtīja: Berce

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form