Biezpiena torte ar cepumiem un ievārījumu
Foto: Shutterstock
5.0000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
 
Selgas cepumi
Selgas cepumi
 
vājpiena biezpiens
vājpiena biezpiens
 
saldais krējums
saldais krējums
 
ievārījums
ievārījums
 
želatīns
želatīns
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Kūkas bez cepšanas
  • Tortes un kūkas
  • Pasaules Virtuve
  • Biezpiena torte ar cepumiem un ievārījumu - pagatavojam bez cepšanas.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Izklāj tortes formas apakšu ar "Selgas" cepumiem.

    Biezpiena masa - vājpiena biezpiens + saputots saldais krējums + cukurs + uzbriedināts, ūdnes peldē izkausēts želatīns. Proporcijas pēc izjūtas, želatīnu parasti ņemu vienu paciņu uz standarta padomjlaiku tortes formu, ja aizpilda apmēram 2/3 no tās.

    Atlikušajā 1/3 - atkal paciņa uzbriedināta, izkausēta želatīna un kāda saldāka zapte, sula vai sablenderēta augļu masa. Vēl, protams visur var pievienot veselus augļus, riekstus un tml.

    Iesūtīja: Berce

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form