Biezpiena torte ar samazinātu tauku saturu
Foto: Shutterstock
3.2500 8
10 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu

Biezpiena torte ar samazinātu tauku saturu, kura garšas ziņā krietni pārspēj krēma tortes!

Gatavo kūkas masu: biezpienu izmīca palielā bļodā, klāt pievieno rīvētu citrona miziņu, piespiež klāt sulu no apelsīna.

Sagriež sukādes mazos gabaliņos un pievieno klāt masai.

Saldo krējumu saputo ar cukuru, pievieno klāt biezpiena masai.

Želatīnu uzbriedina puskrūzē auksta ūdens, pēc tam karstā ūdens peldē izkausē viendabīgā šķidrumā, pievieno klāt biezpiena masai un ļoti kārtīgi izmaisa.

Kūkas formā izkārto selgas cepumus vienā kārtā, virsū klāj biezpiena masu.

Dekorē pēc izvēles ar augļiem, u.c.

*kūkas proporcijas var variēt, atkarībā no kūkas formas lieluma. Sukādes var aizstāt ar rozīnēm vai marmelādes gabaliņiem.

Iesūtīja: Krks

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form