Biezpiena torte ar samazinātu tauku saturu
Foto: Shutterstock
3.6429 14
10 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
400 g
400 g Vājpiena biezpiens
Vājpiena biezpiens
0,5 l
0,5 l saldais krējums
saldais krējums
5 ĒK
5 ĒK cukurs
cukurs
1 gab.
1 gab. Paciņa "Selgas" cepumu
Paciņa "Selgas" cepumu
1 sauja
1 sauja sukādes
sukādes
1 gab.
1 gab. apelsīns
apelsīns
1 gab.
1 gab. citrons
citrons
1 gab.
1 gab. Paciņas želatīns
Paciņas želatīns
Dekorēšanai:
 
kivi
kivi
 
konservēti persiki vai cukura sīrupā vārīti svaigi persiki
konservēti persiki vai cukura sīrupā vārīti svaigi persiki
 
apelsīni
apelsīni
 
krāsainās cukura pērlītes
krāsainās cukura pērlītes
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Mātes dienas ēdieni
  • Citi saldēdieni
  • Tortes un kūkas
  • Pasaules Virtuve
  • Biezpiena torte ar samazinātu tauku saturu, kura garšas ziņā krietni pārspēj krēma tortes!

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Gatavo kūkas masu: biezpienu izmīca palielā bļodā, klāt pievieno rīvētu citrona miziņu, piespiež klāt sulu no apelsīna.

    Sagriež sukādes mazos gabaliņos un pievieno klāt masai.

    Saldo krējumu saputo ar cukuru, pievieno klāt biezpiena masai.

    Želatīnu uzbriedina puskrūzē auksta ūdens, pēc tam karstā ūdens peldē izkausē viendabīgā šķidrumā, pievieno klāt biezpiena masai un ļoti kārtīgi izmaisa.

    Kūkas formā izkārto selgas cepumus vienā kārtā, virsū klāj biezpiena masu.

    Dekorē pēc izvēles ar augļiem, u.c.

    *kūkas proporcijas var variēt, atkarībā no kūkas formas lieluma. Sukādes var aizstāt ar rozīnēm vai marmelādes gabaliņiem.

    Iesūtīja: Krks

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Lai ierobežotu dezinformācijas kampaņu izplatību, portāls "Delfi" apturējis iespēju komentēt rakstus
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form