Foto: Shutterstock
Kuplam ciemiņu skaitam - biezpiena torte no cepumiem un valriekstiem.
60Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 24
10 gab.biepiens paciņā1 lsaldais krējums cukurs gab.citroni12 gab.Selgas cepumi paciņā gvalriektis gsukādes

Sagatavošana

1

Sablendē (ja ir blenderis, vai ņem mīkstu biezpienu, vājpiena, lai nav jāmaļ) biezpienu ar cukuru un citronu sulu un rīvētām miziņām.

2

Tai masai jābūt saldai, ar stipru citronu garšu.

3

Atsevišķi saputo putukrējumu iemaisa klāt.

4

Tad piejauc sadrupinātus valriekstus un sukādes, kas sagrieztas gabaliņos.

5

Tad liek kārtas cepumu un biezpiena masu.

6

Gatava ir tad, kad cepumi ir izmirkuši.

Iesūtīja: Susurmamma

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!