Biezpiena torte no cepumiem, sukādēm un valriekstiem
Foto: Shutterstock
3.5000 2
24 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas

Kuplam ciemiņu skaitam - biezpiena torte no cepumiem un valriekstiem.

Sablendē (ja ir blenderis, vai ņem mīkstu biezpienu, vājpiena, lai nav jāmaļ) biezpienu ar cukuru un citronu sulu un rīvētām miziņām.

Tai masai jābūt saldai, ar stipru citronu garšu.

Atsevišķi saputo putukrējumu iemaisa klāt.

Tad piejauc sadrupinātus valriekstus un sukādes, kas sagrieztas gabaliņos.

Tad liek kārtas cepumu un biezpiena masu.

Gatava ir tad, kad cepumi ir izmirkuši.

Iesūtīja: Susurmamma

Comment Form