Biezpiena – vaniļas pončiki
Foto: Shutterstock
2.6667 3
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu

Vienkārši, bet gardi biezpiena – vaniļas pončiki.

Biezpienu samīca, iemaisa olas, cukuru, vaniļu vai miziņu.

Pievieno miltus, kopā ar dzēstu sodu un samaisa.

Mīklai jāsanāk biezai, ja vajag pieliec vēl miltus.

No mīklas veido pončikus. Katliņā uzkarsē eļļu, ieslidina pončikus un apcep.

Gatavus pārkaisa ar pūdercukuru.

Iesūtīja: Fiona

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form