Foto: Shutterstock
Vienkārši pagatavojams biezpiena deserts - želeja ar augļiem un riekstiem.
30Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
1 kgbiezpiens200 gsviests6 gab.olas dzeltenumi200 gcukurs sasmalcināti rieksti žāvēti augļi muskatrieksts2 ĒKželatīns

Sagatavošana

1

Sviestu saputo ar cukuru.

2

Pa vienai liek klāt un puto olas (ja veselas tad 3 gab) vai olu dzeltenumus (tad 6 gab.).

3

Pēc tam pieliek biezpienu, riekstus, sagrieztus žāvētos augļus, muskatriekstu, var citrona miziņu vai marmelādes gabaliņus.

4

Visu kārtīgi samaisa.

5

Pieliek uzbriedinātu un izšķīdinātu želatīnu, samaisa un lej ietaukotā formā.

6

Parasti izmantoju palielu apaļu emaljētu bļodu, no kuras pēc tam izgāžot sanāk smuka kūka.

7

Liek ledusskapī, lai sastingst.

Iesūtīja: Zuks

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!