50Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
200 gbiezpiens200 gsviests250 gmilti0.5 glāzecukurs0.25 TKvaniļas cukurs6 ĒKtumšā šokolāde soda citronskābe
Sagatavošana
1
Miltus sajauc ar cukuru, mīkstu sviestu, ar etiķi dzēstu sodu, citronskābi un biezpienu.
2
Mīklai jābūt pacietai, to rullē 4 -5 reizes.
3
Pēdējā rullēšanas reizē, to izrullē ne biezāku par 5 mm.
4
Ar zvaigznītes formu vai ar nazi izgriež zvaigznītes, liek uz ieziestas cepamās plāts un ievieto sakarsētā cepeškrāsnī. Cep 200*C – zeltainas.
5
Gatavās zvaigznītes atdzesē un pārkaisa ar vaniļas cukuru.
6
Šokolādi ūdens peldē izkausē un pārziež atdzisušās zvaigznītes.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit