Foto: Shutterstock
Gardas un skaistas, rotās galdu un priecēs kārumniekus - biezpiena zvaigznītes ar šokolādes glazūru.
50Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
200 gbiezpiens200 gsviests250 gmilti0.5 glāzecukurs0.25 TKvaniļas cukurs6 ĒKtumšā šokolāde soda citronskābe

Sagatavošana

1

Miltus sajauc ar cukuru, mīkstu sviestu, ar etiķi dzēstu sodu, citronskābi un biezpienu.

2

Mīklai jābūt pacietai, to rullē 4 -5 reizes.

3

Pēdējā rullēšanas reizē, to izrullē ne biezāku par 5 mm.

4

Ar zvaigznītes formu vai ar nazi izgriež zvaigznītes, liek uz ieziestas cepamās plāts un ievieto sakarsētā cepeškrāsnī. Cep 200*C – zeltainas.

5

Gatavās zvaigznītes atdzesē un pārkaisa ar vaniļas cukuru.

6

Šokolādi ūdens peldē izkausē un pārziež atdzisušās zvaigznītes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!