Bifšteks ar vēršaci un mārrutkiem
Foto: Shutterstock
3.0000 2
1 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Smeķīgām vakariņām - bifšteks ar vēršaci un mārrutku piedevu.

Liellopu filejas resno galu sagriež 2—3 cm biezās šķēlēs, tās nedaudz izdauza, izveido apaļas vai ovālas, pārkaisa sāli, piparus. Liek sakarsētos taukos un cep uz lielas uguns no abām pusēm brūnas, lai bifšteks vidū paliktu sārts (var cept arī, līdz gaļa gatava).

Pēc bifšteka cepšanas uz pannas uzlej 1—2 ēdamkarotes verdošu ūdeni vai buljonu, pieliek sviestu un uzkarsē. Bifšteku sakārto uz sakarsēta cepeštrauka, pārlej šķidrumu, pieliek nedaudz mārrutkus.

Bifštekam var uzlikt arī ceptu olu (vēršaci) vai ceptas sīpolu ripiņas.

Iesūtīja: no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form