'Bifteki' – ar fetas sieru pildītas kotletes grieķu gaumē
Foto: Shutterstock
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Garšīga recepte grila sezonai – grieķu "bifteki" jeb ar fetas sieru pildītas kotletes. Tās var gan baudīt ar salātiem, gan izmantot, gatavojot burgerus, iesaka portāls "Allrecipes".

Lielā bļodā liek gaļu, pievieno visas pārējās sastāvdaļas, izņemot fetas sieru, un gaļu samīca, līdz tā ir elastīga.

Fetas sieru sadala kubiņos.

Ar aukstā ūdenī samitrinātām rokām uz plaukstas saplacina gaļas plācenīti, vidū liek sieru, gaļu aploka ap sieru, veidojot kotletes formu. Tā sagatavo visas "bifteki' kotletītes.

Tās var cept gan uz pannas, gan cepeškrāsnī, bet īpaši labi kotletes grieķu gaumē garšos ceptas uz grila, līdz garoziņa zeltaina un siers viducī izkusis.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form