'Bifteki' – ar fetas sieru pildītas kotletes grieķu gaumē
Foto: Shutterstock
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
700 g
700 g maltā gaļa
maltā gaļa
3 ĒK
3 ĒK bezpiedevu jogurts
bezpiedevu jogurts
1 TK
1 TK timiāns
timiāns
1 TK
1 TK oregano (raudene)
oregano (raudene)
1 TK
1 TK piparmētras
piparmētras
1 TK
1 TK sāls
sāls
1/2 TK
1/2 TK cukurs
cukurs
pēc garšas
pēc garšas melnie pipari
melnie pipari
pēc garšas
pēc garšas pētersīļi
pētersīļi
120 g
120 g fetas siers
fetas siers
  • Gaļas ēdieni
  • Grieķu nacionālā virtuve
  • Ikdienas maltītei
  • Viegla vasaras maltīte
  • Piknika ēdienu receptes
  • Garšīga recepte grila sezonai – grieķu "bifteki" jeb ar fetas sieru pildītas kotletes. Tās var gan baudīt ar salātiem, gan izmantot, gatavojot burgerus, iesaka portāls "Allrecipes".

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Lielā bļodā liek gaļu, pievieno visas pārējās sastāvdaļas, izņemot fetas sieru, un gaļu samīca, līdz tā ir elastīga.

    Fetas sieru sadala kubiņos.

    Ar aukstā ūdenī samitrinātām rokām uz plaukstas saplacina gaļas plācenīti, vidū liek sieru, gaļu aploka ap sieru, veidojot kotletes formu. Tā sagatavo visas "bifteki' kotletītes.

    Tās var cept gan uz pannas, gan cepeškrāsnī, bet īpaši labi kotletes grieķu gaumē garšos ceptas uz grila, līdz garoziņa zeltaina un siers viducī izkusis.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form