25Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
6 gab.olas6 ĒKcukurs6 ĒKmilti6 ĒKūdens
Sagatavošana
1
Sakarsē krāsni līdz 180 grādiem.
2
Olu baltumus atdala no dzeltenumiem.
3
Olu dzeltenumus saputo ar cukuru.
4
Iemaisa miltus, ūdeni un iecilā stingrās putās sakultus olu baltumus.
5
Mīklu lej uz cepamā papīra un ar konditorejas lāpstiņu izlīdzina aptuveni centimetru biezā taisnstūra formā.
6
5Liek krāsnī cepties uz 10–12 minūtēm, līdz biskvīts ir skaisti zeltains.
7
Svarīgi pēc izcepšanas uzreiz plāksni atdalīt no cepampapīra, uzlikt uz citas loksnes, kas iepriekš pārkaisīta ar pūdercukuru un ar visu loksni sarullēt. Pēc tam atdzisušu rullē vaļā, pilda un rullē atkal ciet.
Iesūtīja: sixspārne
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit