Foto: Shutterstock
Vienkārši pagatavojama rulete ar ābolu biezeni.
20Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 15
3 gab.olas200 mlDansukker Demerara cukurs200 mlkviešu milti1.5 TKcepamais pulveris2 ĒKverdošs ūdens PILDĪJUMAM:150 gābolu biezenis

Sagatavošana

1

Saputo olas ar cukuru līdz masa kļūst balta un gaisīga. Sajauc kviešu miltus ar cepamo pulveri un iemaisi to saputotajā masā kopā ar ūdeni.

2

Pēc tam sagatavoto mīklu vienmērīgi izlīdzini uz pannas un cep cepeškrāsnī 250° temperatūrā aptuveni 5 minūtes.

3

Pēc tam gatavo biskvītu liec uz iepriekš sacukurota cepamā papīra. Pārklāj to ar biezeni un satin ruletē.

Līdz pasniegšanai ruleti uzglabā ledusskapī.

Iesūtīja: Dansukker

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!