Biskvīta rulete ar dzērveņu ievārījumu un krēmsieru
Foto: Veronika Ļevša
3.7500 4
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas

Pufīgais olu biskvīts, maigais krēmsiers un skābenais dzērveņu ievārījums veido debešķīgu garšu saskaņu. Pārbaudītu recepti iesaka "Instagram" konta love to cook autore Veronika Ļevša.

Sakarsē krāsni līdz 180 grādiem. Izklāj plāti ar cepamo papīru.

Gatavo biskvītu. Olas, cukuru un vaniļas cukuru ar mikseri puto, līdz masa dubultojas un paliek gaiša. Pievieno miltus un prātīgi iecilā masā.

Liek mīklu uz plāts un ar karotes gludo pusi vienmērīgi izlīdzina.

Cep 20 minūtes, izņem biskvītu no krāsns un ierullē dvielī, lai atdziest.

Kamēr biskvīts dziest, sagatavo ruletes pildījumu. Krēmsieru un pūdercukuru mazliet uzputo ar mikseri.

Biskvītu prātīgi izrullē no dvieļa, uzmanīgi atdala no cepamā papīra.

Pārziež ar dzērveņu ievārījumu, tad ar krēmsiera kārtu.

Pildījumu uzmanīgi izlīdzina un ruleti sarullē. Pirms pasniegšanas liek ledusskapī vismaz uz stundu savilkties.

Dekorē pēc ieskatiem.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Comment Form