60Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
10 gab.olas10 ĒKcukurs10 ĒKmilti ūdens3 TKcepamais pulveris1 TKcitronskābe1 TKkartupeļu milti
Sagatavošana
1
Olbaltumus atdala no dzeltenumiem.
2
Dzeltenumam pieliek cukuru, cepamo pulveri, ūdeni (nedaudz) un miltus, tad pievieno stingrās putās sakultu olas baltumu.
3
Visu kārtīgi samaisa, sadala divās dalās un cep gatavu!
4
Ak jā, vēl naža gals sāls!
5
Krēmam es parasti lietoju sakultu saldo krējumu ar cukuru un tad dekorēju vai nu ar ogām vai augļiem, vai ar grauzdētām auzu pārslām ar cukuru!
6
Konstruē torti, uz atdzesētām biskvīta ripām ziežot krēmu.
* treknos krēmus nelietoju, jo tie man ļoti negaršo! Starp citu, vienai kārtai var pielikt pāris ĒK kakao, tad būs viena kārta brūna otra dzeltena.
Iesūtīja: sivins
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit