Foto: Shutterstock
Vienkārši gatavojamā biskvīta torte ar cepamo pulveri.
60Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
10 gab.olas10 ĒKcukurs10 ĒKmilti ūdens3 TKcepamais pulveris1 TKcitronskābe1 TKkartupeļu milti

Sagatavošana

1

Olbaltumus atdala no dzeltenumiem.

2

Dzeltenumam pieliek cukuru, cepamo pulveri, ūdeni (nedaudz) un miltus, tad pievieno stingrās putās sakultu olas baltumu.

3

Visu kārtīgi samaisa, sadala divās dalās un cep gatavu!

4

Ak jā, vēl naža gals sāls!

5

Krēmam es parasti lietoju sakultu saldo krējumu ar cukuru un tad dekorēju vai nu ar ogām vai augļiem, vai ar grauzdētām auzu pārslām ar cukuru!

6

Konstruē torti, uz atdzesētām biskvīta ripām ziežot krēmu.

* treknos krēmus nelietoju, jo tie man ļoti negaršo! Starp citu, vienai kārtai var pielikt pāris ĒK kakao, tad būs viena kārta brūna otra dzeltena.

Iesūtīja: sivins

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!