Biskvīts dažādām kūkām
Foto: Shutterstock
4.0000 2
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas
3 gab.
1 glāze
1 glāze

Biskvīts - priekš dažādām kūkām un saldajiem.

Trīs olas iesit putojamā traukā, pieber 1 glāzi cukura un ar mikseri puto. Puto diezgan ilgi, kamēr masa kļuvusi balta un palielinājusies apjomā.

Tad pieber 1 glāzi miltu un ļoti lēni ieputo - uz vismazāko ātrumu.

Biskvīta mīkla gatava.

Lej uz cepešpannas, kas izklāta ar cepamo papīru vai veidnē, atkarībā no tā kāda kūka paredzēta.

Ābolkūku cepu tā: cepamo formu ar noņemām malām izklāju ar cepamo papīru. Apakšā beru plānās šķēlītēs sagrieztus ābolus, nomizotus, protams.

Uzberu drusku brūno cukuru un tad leju iepriekš minēto biskvīta masu. Lieku cepties, grādus (varētu būt kādi 180) un laiku (30-35 minūtes) nekad konkrēti neskatos.

Gatavību pārbaudu iedurot koka irbulīti, kad gatavs nekas tam klāt vairs nelīp. Kad kūka gatava izņemu ārā, apgāžu otrādi, noņemu nost papīrus un karstu apsmērēju ar skābo krējumu, kanēlis un cukurs.

Iesūtīja: kkristinekk

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form