Boloņas mērce ar šampinjoniem
Foto: Shutterstock
3.5000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Boloņas mērce ar šampinjoniem - piedevām vai lazanjas gatavošanai.

Burkānus sarīvē, dārzeņus, sēnes un cauraudzīti sagriež nelielos gabalos.

Sviestā vispirms izčurkstina gaļiņu un tad liek pārējās sastāvdaļas (dārzeņus un sēnes). Nogaida, līdz iztvaiko šķidrums, un tad liek malto gaļu. Pieliek un iemaisa arī sāli, piparus, tomātu pastu, sviestu.

Tad pielej silto pienu, uzliek pannai vāku un uz lēnas uguns sautē kādu pus stundu. Laiku pa laikam pievieno dārzeņu buljonu, lai gaļa nekļūst pārāk sausa.

Novāra spageti, kā norādījis ražotājs, un pasniedz ar Boloņas mērci.

Mērce ir ļoti piemērota arī lazanjas pagatavošanai. Pasniedzot var uzkaisīt rīvētu cieto sieru.

Iesūtīja: Sanchulis

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form