Foto: Shutterstock
Ziemas krājumiem paštaisīts borščs burciņā.
10Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

3 kgkāposti1 kgbietes0.5 kgsīpoli5 kgpaprika3 kgtomāti1 kgvārītas pupiņas sāls ĒKcukurs2 ĒKetiķa esence eļļa

Sagatavošana

1

Sīpolus sasmalcina. Bietes un burkānus sarīvē. Tomātus sablenderē. Kāpostus un saldos piparus sagriež.

2

Katlā uzkarsē eļļu un apcep sīpolus. Pievieno bietes un burkānus, viegli apcep. Piejauc tomātus un visu sautē 10 minūtes.

3

Pievieno kāpostus, saldos piparus un pupiņas. Pārlej ar nedaudz karsta ūdens, pieber sāli, cukuru un vāra 40 minūtes.

4

Pielej etiķa esenci un vāra vēl 10 minūtes.

5

Lej burkās un stingri aizvāko. Ziemā izmanto zupas pagatavošanai.

Iesūtīja: emine

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!