'Bracciole' jeb sulīgi gaļas rullīši itāliešu gaumē
Foto: Shutterstock
5.0000 1
4 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Ar dažādiem labumiem pildīti, sulīgi gaļas rullīši, kas pāris stundas sutināti piesātinātā tomātu mērcē, garšo patiešām debešķīgi.

Gaļas šķēles no vienas puses ieziež ar sviesta un eļļas maisījumu. Tajā pašā pusē ieberzē sāli un piparus, kā arī ķiplokus. Virs ķiplokiem uzkaisa kārtiņu rīvmaizes, kas sajaukta ar cieto sieru, tad ber kārtu pētersīļu un virs tiem – sakapātas olas, visu pārklāj ar prošuto šķēli.

Gaļu cieši satin rullīšos, nosien ar diegu vai sasprauž ar koka irbulīšiem.

Cep sakarsētā pannā uz vidējas liesmas aptuveni 2 minūtes no katras puses, līdz rullīši apbrūnējuši.

Noņem tos no cepešpannas, liek katlā, pārlej ar tomātu mērci un vāra uz lēnas uguns 2 stundas. Pārliešanai izmanto Marinara mērci, kuras recepte atrodama, lūk, te.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form