Foto: Shutterstock
Ar dažādiem labumiem pildīti, sulīgi gaļas rullīši, kas pāris stundas sutināti piesātinātā tomātu mērcē, garšo patiešām debešķīgi.
150Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
220 gkausēts sviests1 ĒKolīveļļa teļa vai liellopa filejas šķēles, plāni izklapētas šķēlesProšuto šķiņķis pēc garšassāls un malti melnie pipari2 ķiploku daiviņas, sasmalcinātas1 glāzerīvmaize50 gcietais siers pētersīļu bunte, sasmalcināta4 cieti vārītas olas, sakapātas

Sagatavošana

1

Gaļas šķēles no vienas puses ieziež ar sviesta un eļļas maisījumu. Tajā pašā pusē ieberzē sāli un piparus, kā arī ķiplokus. Virs ķiplokiem uzkaisa kārtiņu rīvmaizes, kas sajaukta ar cieto sieru, tad ber kārtu pētersīļu un virs tiem – sakapātas olas, visu pārklāj ar prošuto šķēli.

2

Gaļu cieši satin rullīšos, nosien ar diegu vai sasprauž ar koka irbulīšiem.

3

Cep sakarsētā pannā uz vidējas liesmas aptuveni 2 minūtes no katras puses, līdz rullīši apbrūnējuši.

4

Noņem tos no cepešpannas, liek katlā, pārlej ar tomātu mērci un vāra uz lēnas uguns 2 stundas. Pārliešanai izmanto Marinara mērci, kuras recepte atrodama, lūk, te.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!