'Bracciole' jeb sulīgi gaļas rullīši itāliešu gaumē
Foto: Shutterstock
5.0000 1
4 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
220 g
220 g kausēts sviests
kausēts sviests
1 ĒK
1 ĒK olīveļļa
olīveļļa
10-12
10-12 teļa vai liellopa filejas šķēles, plāni izklapētas
teļa vai liellopa filejas šķēles, plāni izklapētas
10-12 šķēles
10-12 šķēles Prošuto šķiņķis
Prošuto šķiņķis
pēc garšas
pēc garšas sāls un malti melnie pipari
sāls un malti melnie pipari
2
2 ķiploku daiviņas, sasmalcinātas
ķiploku daiviņas, sasmalcinātas
1 glāze
1 glāze rīvmaize
rīvmaize
50 g
50 g cietais siers
cietais siers
1/2
1/2 pētersīļu bunte, sasmalcināta
pētersīļu bunte, sasmalcināta
4
4 cieti vārītas olas, sakapātas
cieti vārītas olas, sakapātas
  • Gaļas ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Itāļu nacionālā virtuve
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Ar dažādiem labumiem pildīti, sulīgi gaļas rullīši, kas pāris stundas sutināti piesātinātā tomātu mērcē, garšo patiešām debešķīgi.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Gaļas šķēles no vienas puses ieziež ar sviesta un eļļas maisījumu. Tajā pašā pusē ieberzē sāli un piparus, kā arī ķiplokus. Virs ķiplokiem uzkaisa kārtiņu rīvmaizes, kas sajaukta ar cieto sieru, tad ber kārtu pētersīļu un virs tiem – sakapātas olas, visu pārklāj ar prošuto šķēli.

    Gaļu cieši satin rullīšos, nosien ar diegu vai sasprauž ar koka irbulīšiem.

    Cep sakarsētā pannā uz vidējas liesmas aptuveni 2 minūtes no katras puses, līdz rullīši apbrūnējuši.

    Noņem tos no cepešpannas, liek katlā, pārlej ar tomātu mērci un vāra uz lēnas uguns 2 stundas. Pārliešanai izmanto Marinara mērci, kuras recepte atrodama, lūk, te.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form