Šokolādes braunijs
Foto: Tiamo grupas publicitātes foto
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
300 g
300 g tumšā šokolāde (60-80%)
tumšā šokolāde (60-80%)
120 g
120 g sviests
sviests
120 g
120 g lazdu rieksti
lazdu rieksti
120 g
120 g žāvētas dzērvenes
žāvētas dzērvenes
100 g
100 g milti
milti
6 gab.
6 gab. olas
olas
120 g
120 g cukurs
cukurs
10 g
10 g vaniļas cukurs
vaniļas cukurs
15 g
15 g cepamais pulveris
cepamais pulveris
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Romantiskas vakariņas
  • Tortes un kūkas
  • Pasaules Virtuve
  • Šokolādes braunijs ir salīdzinoši viegli pagatavojams, tomēr to var pasniegt daudzveidīgi. "Tiamo grupas" radošā direktore Daiga Veismane dalās praktiskos padomos, kā dekorēt un pasniegt brauniju kā ikdienā, tā svētkos.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Ūdens peldē kausē sviestu un šokolādi.

    Olas mazliet saputo ar cukuru un vaniļu vai vanilīna cukura un, lēnam maisot, pievieno šokolādei.

    Masai pievieno izsijātus miltus un sasmalcinātus riekstus ar dzērvenēm.

    Cep 175 grādu karstā krāsnī aptuveni 20 minūtes.

    Brauniju atdzesē ledusskapī.

    Kad braunijs atdzisis, to var:

    • veidot kā lielu kūku, nedalot mazākos gabaliņos.
    • sadalīt gabaliņos kā kūciņas.
    • sadalīt trijstūrīšos kā cepumus.
    • dekorēt ar karameli, šokolādes krēmu un riekstiem, dzērvenēm un atgriezumiem no maliņām.
    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form