Foto: Shutterstock
Cepeškrāsnī pagatavoti Briseles kāposti ar biezpienu un gaļas piedevu.
45Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
500 gBriseles kāposti200 gdoktordesas vai vārīta liellopu gaļa200 gbiezpiens gab.olas50 gKrievijas siers zaļumi

Sagatavošana

1

Briseles kāpostus vāra sālsūdenī 10 - 15 minūtes un sakārto ugunsdrošā traukā.

2

Desu vai gaļu sagriež kubiņos un kārto uz kāpostiem, pievieno garšvielas.

3

Biezpienu samīca, samaisa ar 1 olu, sāli, šķipsniņu "Vegetas", pārliek briseles kāpostiem un gaļai.

4

Olas saputo, pievieno sarīvētu sieru un pārlej kārtojumam.

5

Cep sakarsētā cepeškrāsnī 15 - 20 minūtes.

6

Ēdienu var papildināt ar sīpoliem. Pasniedz ar dārzeņiem, dārzeņu mērcēm.

Iesūtīja: anete

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!