45Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
500 gBriseles kāposti200 gdoktordesas vai vārīta liellopu gaļa200 gbiezpiens gab.olas50 gKrievijas siers zaļumi
Sagatavošana
1
Briseles kāpostus vāra sālsūdenī 10 - 15 minūtes un sakārto ugunsdrošā traukā.
2
Desu vai gaļu sagriež kubiņos un kārto uz kāpostiem, pievieno garšvielas.
3
Biezpienu samīca, samaisa ar 1 olu, sāli, šķipsniņu "Vegetas", pārliek briseles kāpostiem un gaļai.
4
Olas saputo, pievieno sarīvētu sieru un pārlej kārtojumam.
5
Cep sakarsētā cepeškrāsnī 15 - 20 minūtes.
6
Ēdienu var papildināt ar sīpoliem. Pasniedz ar dārzeņiem, dārzeņu mērcēm.
Iesūtīja: anete
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit