Brokastis ar šiku: olu 'ligzdiņas' krēmīgos spinātos
Foto: Vida Press
2.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
2 ĒK
2 ĒK sviests
sviests
2
2 ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
4
4 sīpolloki
sīpolloki
pēc garšas
pēc garšas zaļais čili pipars
zaļais čili pipars
400 g
400 g spināti
spināti
pēc garšas
pēc garšas sāls un malti melnie pipari
sāls un malti melnie pipari
120 ml
120 ml saldais krējums
saldais krējums
70 g
70 g cietais siers
cietais siers
4
4 olas
olas
150 g
150 g fetas siers
fetas siers
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Brokastis
  • Launags
  • Ikdienas maltītei
  • Mātes dienas ēdieni
  • Omletes un olu ēdieni
  • Pasaules Virtuve
  • Kāpēc samierināties ar mūžīgajām pannā ceptajām olām, ja vari sevi palutināt ar ko īpašu, iecepot olu "ligzdiņas" krēmīgos spinātos! Kamēr cepeškrāsns paveiks lielāko daļu darba, tev būs laiks pagatavot tasi kafijas un apgrauzdēt maizes šķēles.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sakarsē krāsni līdz 200 grādiem. Ķiplokus, spinātus un lociņus sasmalcina.

    Pannā ar karstumizturīgu vai noņemamu rokturi izkausē sviestu. Liek cepties ķiplokus, čili un lociņus. Pēc 1-2 minūtēm pievieno spinātus un apmaisot cep vēl minūti.

    Pievieno saldo krējumu, rīvētu cieto sieru, sāli, piparus un apmaisa.

    Ar dakšu izveido spinātu masā četrus padziļinājumus, katrā no tiem iesit olu.

    Liek pannu krāsnī uz aptuveni 15 minūtēm, līdz olas baltumi ir sarecējuši, bet dzeltenumi vēl šķidri.

    Pasniedz ar grauzdētas maizes šķēlēm.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form