
Loading...
Sastāvdaļas
tostermaize
tostermaize labi kūstošs siers, sarīvēts
labi kūstošs siers, sarīvēts šķiņķa šķēles
šķiņķa šķēles olas (S izmēra)
olas (S izmēra) pēc garšas
pēc garšas sāls un malti melnie pipari
sāls un malti melnie pipariViss ģeniālais ir vienkāršs - gluži kā šīs kārdinošās karstmaizes. Recepti sātīgām brokastīm iesaka garšīgā "Instagram" konta love to cook autore Veronika Ļevša.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Sakarsē krāsni līdz 200 grādiem ventilatora režīmā. Izklāj plāti ar cepamo papīru.
Maizes mīkstumu ar pirkstiem viegli iespiež, lai vidū veidojas padziļinājums,
Uz katras maizes šķēles uzber sieru, tad liek šķiņķa šķēli, uz tās uzmanīgi uzsit olu.
Liek maizītes krāsnī un cep aptuveni 10 minūtes, līdz siers izkusis un olas baltums sarecējis, bet dzeltenums vēl šķidrs.
Lai labi garšo!
Uzliec kroni vasarai! Reģistrējies "Delfi Abonementa" loterijai un laimē ielūgumus uz ziedu festivālu
Pakrojas muižā, izklaides parku "Avārijas brigāde", kā arī citas karaliskas balvas! Reģistrējies šeit.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.