Brokastu karstmaizes ar šķiņķi, sieru un olām
Foto: Veronika Ļevša
2.7500 4
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Viss ģeniālais ir vienkāršs - gluži kā šīs kārdinošās karstmaizes. Recepti sātīgām brokastīm iesaka garšīgā "Instagram" konta love to cook autore Veronika Ļevša.

Sakarsē krāsni līdz 200 grādiem ventilatora režīmā. Izklāj plāti ar cepamo papīru.

Maizes mīkstumu ar pirkstiem viegli iespiež, lai vidū veidojas padziļinājums,

Uz katras maizes šķēles uzber sieru, tad liek šķiņķa šķēli, uz tās uzmanīgi uzsit olu.

Liek maizītes krāsnī un cep aptuveni 10 minūtes, līdz siers izkusis un olas baltums sarecējis, bet dzeltenums vēl šķidrs.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form