Sviestmaizes visai bieži gatavojam brokastīs. Tad nu video materiālā demonstrējam interesantu veidu, kā pagatavot sātīgu versiju par maizītēm.
30Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
mednieku desiņas2 sarkanā paprika8 maizes šķēles150 gkrēmsiers2 ĒKskābs krējums dilles pētersīļi rukola pēc garšasķiploku sāls

Sagatavošana

1

Paprikas apsvilina uz grila, ieliek maisiņā un aizsien. Pēc 15 minūtēm ādiņa viegli nonāks nost.

2

Paprikai novelk ādu, iztīra sēklas un sagriež strēmelītēs.

3

Desiņas uzgrilē un sagriež trijās daļās. Maizi apgrauzdē.

4

Gatavo mērci. Dilles un pētersīļus sasmalcina, pievieno krējumu, krēmsieru un visu samaisa. Pēc garšas pievieno ķiploku sāli.

5

Gatavo maizītes. Apgrauzdētu maizi apsmērē ar mērci, virsū bagātīgi kārto rukolu, desiņas un grilētu papriku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!