Brokastu olas maizes garoziņā
Foto: DELFI
5.0000 1
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Kad vārītas olas vai ceptas vēršacis apnikušas, pienācis īstais brīdis izmēģināt ko jaunu. Cepta ola maizes garoziņā labi izskatīsies uz šķīvja, noteikti raisīs bērniem lielāku interesi par maltīti, un labi garšos kā brīvdienu laiskajās brīvdienās, tā steidzīgajos darba dienu rītos.

Sakarsē pannu ar eļļu.

Izgreb maizes šķēlei mīkstumu, bet atstāj mīkstumu pie garozas vismaz 1 cm biezumā.

Kad panna sakarsēta, liec uz tās izgrebtās maizes šķēles, iesit katrā pa vienai olas, pārber sāli, piparus un uz ļoti mazas liesmas cep aptuveni 10 minūtes, līdz virskārta dzeltenumam kļuvusi blāva.

Pasniedz ar svaigiem zaļumiem, dārzeņiem un majonēzi.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Comment Form