15Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
4 gab.olas4 gab.maizes šķēles (baltmaize, tostermaize, graudu maize) eļļa cepšanai pēc garšassāls pēc garšasmalti pipari pēc garšasdilles
Sagatavošana
1
Sakarsē pannu ar eļļu.
2
Izgreb maizes šķēlei mīkstumu, bet atstāj mīkstumu pie garozas vismaz 1 cm biezumā.
3
Kad panna sakarsēta, liec uz tās izgrebtās maizes šķēles, iesit katrā pa vienai olas, pārber sāli, piparus un uz ļoti mazas liesmas cep aptuveni 10 minūtes, līdz virskārta dzeltenumam kļuvusi blāva.
Pasniedz ar svaigiem zaļumiem, dārzeņiem un majonēzi.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit