Foto: Privātais arhīvs

Ātri pagatavojamie tostermaizes rullīši ar "Nutella" krēmu ir klasisko franču grauzdiņu "brālēni". Kārdinoši saldu ideju brīvdienu brokastīm iesaka kulinārijas bloga "Kikas virtuve" autore Kristīne Krivāne.

8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

10 šķēlestostermaize2 olas glāzepiens pēc garšasvaniļas cukurs, ekstrakts vai esence3 ĒKcukurs1 TKkanēlis "Nutella" krēms eļļa vai sviests cepšanai

Sagatavošana

1

Maizes šķēles izrullē plakanas, izmantojot mīklas rulli, un ieziež ar "Nutella" krēmu.

2

Nelielā traukā sakuļ olu ar dakšiņu. Citā traukā ielej pienu, ko sajauc ar vaniļas ekstraktu. Cukuru un kanēli samaisa un izber uz lēzena šķīvja.

3

Maizes šķēles sarullē, tad pa vienai iemērc pienā, apviļā sakultajā olā un cep uz sakarsētas pannas eļļā vai sviestā, ik pa laikam apgrozot, līdz rullīši ir apcepušies zeltaini brūni.

4

Gatavos rullīšus saliek uz salvetes vai papīra dvieļa. Kamēr vēl silti, tos apviļā cukura un kanēļa maisījumā.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!