Brokoļu plāceņi ar gurķu mērci
Foto: Shutterstock
5.0000 1
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Ātrām un sātīgām pusdienām vai launagam - brokoļu plācenīši.

Brokoļus nomazgā, sadala rozetītēs un 5 minūtes vāra sālsūdenī. Nedaudz atdzesē un sasmalcina ar blenderi, pievienojot pienu un pēc tam olas.

Masu pārlej traukā, pievieno sāli, piparus pēc garšas un samaisa. Pievieno miltus, rūpīgi samaisot, lai neveidotos miltu kunkuļi.

Sakarsētā pannā lej eļļu un ar karoti liek uz pannas nelielus plācenīšus. Apcep no abām pusēm, līdz plācenīši kļuvuši kārdinoši brūni.

Kamēr plācenīši cepas, gatavo mērci: gurķi sagriež nelielos gabaliņos vai sarīvē. Pētersīļus sasmalcina. Visu sajauc ar krējumu un kārtīgi samaisa.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form