Brokoļu un spinātu krēmzupa
Foto: Shutterstock
4.5000 2
1 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Brokoļu - spinātu krēmzupa pasniedzama ar baltmaizes grauzdiņiem.

Brokoļus novāra verdošā ūdenī 15 minūtes. Aptuveni 2 minūtes pirms vārīšanas beigām pievieno spinātus un apmaisa.

Nolej ūdeni (bet neizlej!), atstājot katliņā vien pāris glāzes šķidruma.

Visu sablendē viendabīgā masā. Zupas biezumu piekoriģē, pēc nepieciešmības pievienojot dārzeņu vārāmo ūdeni.Pievieno sauju bazilika lapu vai citus zaļumus pēc izvēles, "Vegetu", piparus, saldo krējumu un uzkarsē līdz pirmajam burbulim.

Iesūtīja: Vineta Auziņa

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form