Buljona fondī ar dārzeņiem
Foto: Shutterstock
3.0000 3
5 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
250 ml
250 ml sausais baltvīns
sausais baltvīns
500 ml
500 ml cūkgaļas buljons
cūkgaļas buljons
1 gab.
1 gab. sīpols
sīpols
3 gab.
3 gab. krustnagliņas
krustnagliņas
 
malti melnie pipari
malti melnie pipari
150 ml
150 ml skābs krējums
skābs krējums
4 gab.
4 gab. zaļie loki
zaļie loki
250 g
250 g šampinjoni
šampinjoni
175 g
175 g vistas fileja
vistas fileja
175 g
175 g vārīta liellopa gaļa
vārīta liellopa gaļa
100 g
100 g žāveta cūkgaļas krūtiņa
žāveta cūkgaļas krūtiņa
175 g
175 g cūkgaļas fileja
cūkgaļas fileja
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Romantiskas vakariņas
  • Ziemassvētku receptes
  • Fondī
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Dārzeņu - gaļas fondī jaukai vakarēšanai.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Fondī traukā vai katliņā ielej buljonu, vīnu, pieliek sīpolu kurā iedurtas 3 krustnagliņas, piparus.

    Vāra uz plīts 8 minūtes. pārlej fondī traukā un pasniedz galdā.

    Pievieno krējumu.

    Dārzeņus un gaļu sagriež gabaliņos un liek uz šķīvjiem, pasniedz pie fondī.

    Klāt pasniedz ananāsu mērci, sinepju mērci.

    Iesūtīja: Ieva

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form