15Minūtes
12Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 5
250 mlsausais baltvīns500 mlcūkgaļas buljons1 gab.sīpols3 gab.krustnagliņas malti melnie pipari150 mlskābs krējums4 gab.zaļie loki250 gšampinjoni175 gvistas fileja175 gvārīta liellopa gaļa100 gžāveta cūkgaļas krūtiņa175 gcūkgaļas fileja
Sagatavošana
1
Fondī traukā vai katliņā ielej buljonu, vīnu, pieliek sīpolu kurā iedurtas 3 krustnagliņas, piparus.
2
Vāra uz plīts 8 minūtes. pārlej fondī traukā un pasniedz galdā.
3
Pievieno krējumu.
4
Dārzeņus un gaļu sagriež gabaliņos un liek uz šķīvjiem, pasniedz pie fondī.
5
Klāt pasniedz ananāsu mērci, sinepju mērci.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit