50Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 1
60 ggaļa1 sīpols0.5 šķēlebaltmaize5 gsviests70 mlpiens eļļa mlbuljons
Sagatavošana
1
Gaļu samaļ 2 reizes, otro reizi maļot kopā ar pienā mērcētu baltmaizi un sīpoliem. Pievieno mīklstu sviestu, sāli un nedaudz silta ūdens. Visu sajauc.
2
Ar mitrām rokām taisa kotletes un apcep pannā (ar noņemamu rokturi) sakarsētā eļļā 1-2 minūtes no katras puses.
3
Pielej ar buljonu, uzliek vāku vai pārklāj pannu ar foliju un liek cepeškrāsnī uz 30 minūtēm, ik pa laikam pārlejot ar radušos mērci.
Iesūtīja: Elitiņa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit