Foto: Shutterstock
Buljonā sutinātas kotletes īpaši sulīgam rezultātam.
50Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 1
60 ggaļa1 sīpols0.5 šķēlebaltmaize5 gsviests70 mlpiens eļļa mlbuljons

Sagatavošana

1

Gaļu samaļ 2 reizes, otro reizi maļot kopā ar pienā mērcētu baltmaizi un sīpoliem. Pievieno mīklstu sviestu, sāli un nedaudz silta ūdens. Visu sajauc.

2

Ar mitrām rokām taisa kotletes un apcep pannā (ar noņemamu rokturi) sakarsētā eļļā 1-2 minūtes no katras puses.

3

Pielej ar buljonu, uzliek vāku vai pārklāj pannu ar foliju un liek cepeškrāsnī uz 30 minūtēm, ik pa laikam pārlejot ar radušos mērci.

Iesūtīja: Elitiņa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!