Foto: Shutterstock
Buljons ar grauzdiņiem - vienkārši, garšīgi un veselīgi.
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

lgaļas vai vistas buljons2 šķēlesbaltmaize60 gsiera (no cietajiem vai apkaltis)25 gsviests ķiploks

Sagatavošana

1

Baltmaizei nogriež garoziņu un sagriež 0,5x0,5 cm lielos gabaliņos, pārkaisa ar rīvētu sieru, ja vēlas var pirms siera maizi aprīvēt ar ķiploku.

2

Sagatavoto maizi liek uz cepešplāts un aplej ar izkausētu sviestu, liek uzkarsētā cepeškrāsnī, līdz veidojas brūngana garoziņa.

3

Uzkarsētu buljonu lej sakarsētās buljona tasītēs, liek uz šķīvīša. Atsevišķi pasniedz atdzesētos grauzdiņus.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!