Buljons ar grauzdiņiem
Foto: Shutterstock
5.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1.5-2 l
1.5-2 l gaļas vai vistas buljons
gaļas vai vistas buljons
Grauzdiņiem:
2 šķēles
2 šķēles baltmaize
baltmaize
60 g
60 g siera (no cietajiem vai apkaltis)
siera (no cietajiem vai apkaltis)
25 g
25 g sviests
sviests
 
ķiploks
ķiploks
  • Ārstnieciskais uzturs
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni bērniem
  • Mazkaloriju ēdieni
  • Citas zupas
  • Ikdienas maltītei
  • Viegla vasaras maltīte
  • Pusdienas
  • Pasaules Virtuve
  • Buljons ar grauzdiņiem - vienkārši, garšīgi un veselīgi.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Baltmaizei nogriež garoziņu un sagriež 0,5x0,5 cm lielos gabaliņos, pārkaisa ar rīvētu sieru, ja vēlas var pirms siera maizi aprīvēt ar ķiploku.

    Sagatavoto maizi liek uz cepešplāts un aplej ar izkausētu sviestu, liek uzkarsētā cepeškrāsnī, līdz veidojas brūngana garoziņa.

    Uzkarsētu buljonu lej sakarsētās buljona tasītēs, liek uz šķīvīša. Atsevišķi pasniedz atdzesētos grauzdiņus.

    Iesūtīja: Ieva

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form