5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
lgaļas vai vistas buljons2 šķēlesbaltmaize60 gsiera (no cietajiem vai apkaltis)25 gsviests ķiploks
Sagatavošana
1
Baltmaizei nogriež garoziņu un sagriež 0,5x0,5 cm lielos gabaliņos, pārkaisa ar rīvētu sieru, ja vēlas var pirms siera maizi aprīvēt ar ķiploku.
2
Sagatavoto maizi liek uz cepešplāts un aplej ar izkausētu sviestu, liek uzkarsētā cepeškrāsnī, līdz veidojas brūngana garoziņa.
3
Uzkarsētu buljonu lej sakarsētās buljona tasītēs, liek uz šķīvīša. Atsevišķi pasniedz atdzesētos grauzdiņus.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit