
Loading...
Sastāvdaļas
1.5-2 l
1.5-2 l gaļas vai vistas buljons
gaļas vai vistas buljonsGrauzdiņiem:
2 šķēles
2 šķēles baltmaize
baltmaize60 g
60 g siera (no cietajiem vai apkaltis)
siera (no cietajiem vai apkaltis)25 g
25 g sviests
sviests ķiploks
ķiploksBuljons ar grauzdiņiem - vienkārši, garšīgi un veselīgi.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Baltmaizei nogriež garoziņu un sagriež 0,5x0,5 cm lielos gabaliņos, pārkaisa ar rīvētu sieru, ja vēlas var pirms siera maizi aprīvēt ar ķiploku.
Sagatavoto maizi liek uz cepešplāts un aplej ar izkausētu sviestu, liek uzkarsētā cepeškrāsnī, līdz veidojas brūngana garoziņa.
Uzkarsētu buljonu lej sakarsētās buljona tasītēs, liek uz šķīvīša. Atsevišķi pasniedz atdzesētos grauzdiņus.
Iesūtīja: Ieva
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.