Buljons ar pildītiem lielajiem makaroniem
Foto: Shutterstock
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Garda ziemas zupa, kas nedaudz atgādina zupu ar pelmeņiem. Ja ledusskapī būs noglabāts buljons, šo zupu izvārīsi pusstundas laikā.

Uzvāra katlā sālsūdeni un sagatavo bļodu ar ledus ūdeni. Karstajā sālsūdenī liek lielos makaronus un vāra 8 minūtes, līdz tie pusgatavi.

Tikmēr sajauc malto gaļu ar smalki sarīvētiem ķiplokiem, kapātiem zaļumiem, pipariem, sāli, olu un rīvmaizi.

Kad makaroni gandrīz gatavi, tos nokāš un uzreiz liek ledusūdenī. Dzesē, līdz var paņemt rokās. Makaronus sapilda ar malto gaļu.

Tikmēr katlā sakarsē buljonu, pagaršo un, ja nepieciešams, pievieno sāli un melnos piparus. Karstajā buljonā uzmanīgi ielaiž pildītos makaronus un vāra, līdz gaļa un makaroni gatavi – apmēram 5 minūtes. Pasniedz, buljonam pievienojot nedaudz sviesta.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form