Foto: Shutterstock
Gardam desertam - pannā cepti bumbieri alus mīklā.
40Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 1
1 gab.bumbieris naža galskanēlis1 ĒKalus1 gab.ola200 mleļļa2 ĒKmilti šķipsnacukurs apelsīna miziņa

Sagatavošana

1

Gatavu bumbieri sagriež šķēlītēs, izņem serdi. Šķēles apkaisa ar kanēli.

2

Mīklu: olas dzeltenumam pielej alu, pieber cukuru, miltus un pierīvē apelsīnu miziņu, beigās iecilā stingrās putās saputotu olas baltumu.

3

Kad eļļa uz pannas sakarsusi, bumbierus iemērc mīklā un cep, līdz tie iegūst zeltainu garoziņu.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!