3Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
1 kgbumbieri200 gmedus citronskābe
Sagatavošana
1
Cietus, gatavus bumbierus notīra, sagriež četrās daļās, izņem serdi un sagriež augļus kubiņos.
2
Sagatavotos bumbierus pārlej ar citronskābes šķīdumu (1 TK citronskābes uz 5 ĒK ūdens)un apmaisa, protams var izmantot arī citrona sulu.
3
Medu uzvāra, tad kad tas sāk burbuļot, nelielām porcijām pievieno bumbierus un vāra uz lēnas uguns 3-5 minūtes, tad masu lej sausās burkās, aizvāko, apgriež ar vākiem uz leju un atdzesē.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit