Foto: DELFI
Bumbieri medū - našķis ziemas krājumiem.
3Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1 kgbumbieri200 gmedus citronskābe

Sagatavošana

1

Cietus, gatavus bumbierus notīra, sagriež četrās daļās, izņem serdi un sagriež augļus kubiņos.

2

Sagatavotos bumbierus pārlej ar citronskābes šķīdumu (1 TK citronskābes uz 5 ĒK ūdens)un apmaisa, protams var izmantot arī citrona sulu.

3

Medu uzvāra, tad kad tas sāk burbuļot, nelielām porcijām pievieno bumbierus un vāra uz lēnas uguns 3-5 minūtes, tad masu lej sausās burkās, aizvāko, apgriež ar vākiem uz leju un atdzesē.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!