Bumbieru kompots ar citronskābi
Foto: Shutterstock
Loading...
Sastāvdaļas

Ziemas našķis - bumbieru kompots ar citronskābi.

Bumbierus noskalo, nomizo vai ar mizu pārgriež uz pusēm vai četrās daļās, liek verdošā cukura sīrupā, kam pievienota citronskābe pēc garšas (garšai jābūt saldskābai, lai skābums ir nedaudz), un apvāra pusmīkstus.

Atdzisušus pilda traukos, noslēdz un sterilizē pie 85*C 25-30 minūtes.

Iesūtīja: Ieva

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form