Rukolas un spinātu salāti ar zilo sieru, ciedru riekstiem un apceptiem bumbieriem
Foto: Shutterstock
0 0
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
2
2 bumbieri
bumbieri
2 saujas
2 saujas rukola
rukola
2 saujas
2 saujas spināti (vai citi zaļie salāti)
spināti (vai citi zaļie salāti)
2 ĒK
2 ĒK ciedru rieksti
ciedru rieksti
2 ĒK
2 ĒK olīveļļa
olīveļļa
1 ĒK
1 ĒK medus
medus
1 ĒK
1 ĒK baltvīnavīna etiķis
baltvīnavīna etiķis
150 g
150 g zilais siers
zilais siers
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Augļu un ogu salāti
  • Dažādi salāti
  • Siera salāti
  • Ikdienas maltītei
  • Viegla vasaras maltīte
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Kaut kas citādāks tavai ēdienkartei – medū apcepti bumbieri, kas pasniegti kopā ar gardajiem rukolas salātiem. Tam visam klāt lieliski iekļaujas arī kraukšķīgie ciedru rieksti un pikantais zilais siers. Vieglai pēcpusdienas maltītei!

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Bumbierus sagriež uz pusēm, ieliek dziļākā traukā un apslaka ar olīveļļu.

    Uzsilda pannu karstu, un liek bumbierus tajā cepties – no katras puses apcep aptuveni minūti, lai tie viegli apbrūnētu. Gatavos bumbierus izņem no pannas un liek atdzesēties.

    Tajā pašā pannā, klāt no bumbieriem atlikušajā olīveļļa, liek medu un vīna etiķi. Sastāvdaļas nedaudz uzkarsē (aptuveni divas minūtes) un samaisa, lai sanāktu burvīga mērce.

    Ņem divus lielus šķīvjus, katrā liek pa saujai rukolas un spinātu, pa virsu divas bumbiera pusītes. Apber ar kubiņos sagrieztu zilo sieru.

    Katru šķīvi vēl apber ar ēdamkaroti ciedru riekstu, kā arī vienlīdzīgi sadala medus mērci.

    Labu apetīti!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form