
Kaut kas citādāks tavai ēdienkartei – medū apcepti bumbieri, kas pasniegti kopā ar gardajiem rukolas salātiem. Tam visam klāt lieliski iekļaujas arī kraukšķīgie ciedru rieksti un pikantais zilais siers. Vieglai pēcpusdienas maltītei!
Bumbierus sagriež uz pusēm, ieliek dziļākā traukā un apslaka ar olīveļļu.
Uzsilda pannu karstu, un liek bumbierus tajā cepties – no katras puses apcep aptuveni minūti, lai tie viegli apbrūnētu. Gatavos bumbierus izņem no pannas un liek atdzesēties.
Tajā pašā pannā, klāt no bumbieriem atlikušajā olīveļļa, liek medu un vīna etiķi. Sastāvdaļas nedaudz uzkarsē (aptuveni divas minūtes) un samaisa, lai sanāktu burvīga mērce.
Ņem divus lielus šķīvjus, katrā liek pa saujai rukolas un spinātu, pa virsu divas bumbiera pusītes. Apber ar kubiņos sagrieztu zilo sieru.
Katru šķīvi vēl apber ar ēdamkaroti ciedru riekstu, kā arī vienlīdzīgi sadala medus mērci.
Labu apetīti!