Bumbieru salāti ar fetas sieru, tomātiem un olīvām
Foto: DELFI
2.0000 1
3 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
70 g
70 g rukola
rukola
70 g
70 g spināti
spināti
1 gab.
1 gab. bumbieri
bumbieri
100 g
100 g fetas siers
fetas siers
15 gab.
15 gab. mocarellas bumbas
mocarellas bumbas
1 gab.
1 gab. sarkanais sīpols
sarkanais sīpols
pēc garšas
pēc garšas rieksti vai ķirbju sēklas
rieksti vai ķirbju sēklas
20 gab.
20 gab. ķirštomāti
ķirštomāti
pēc garšas
pēc garšas olīvas
olīvas
MĒRCEI
pēc garšas
pēc garšas olīveļļa
olīveļļa
1 TK
1 TK medus
medus
pēc garšas
pēc garšas balzamiko krēms
balzamiko krēms
0.5 gab.
0.5 gab. citrona sula
citrona sula
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Dārzeņu salāti
  • Dārzeņu un sēņu uzkodas
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Ziemā veikalos pieejami īpaši sulīgi un saldi bumbieri, kas piemēroti ne tikai kūkām un apēšanai svaigā veidā. Izmēģini tos sakombinēt ar krēmīgu sieru, spirgtiem tomātiem un kreptīgiem sīpolu gredzeniem.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Šķīvī kārto spinātu un rukolas lapas, uz tām bumbieru šķēlītes. Izvēlies ļoti gatavus augļus, kas paši kusīs mutē.

    Pievieno gabaliņos sagrieztu fetas sieru un mazās mocarellas siera bumbiņas, ķirštomātus, gredzenos sagrieztu sarkano sīpolu. Pāri kārto zaļās olīvas.

    Mērcei izmanto pusi viena citrona sulas, balzamiko krēmu, olīveļļu un medu – visu rūpīgi samaisa un pārlej salātiem.

    Dekorē salātus ar grauzdētiem valriekstiem, ciedru riekstiem vai ķirbju sēkliņām.

    Ņem vērā, ka svaigo tomātu vietā var izmantot saulē kaltētus tomātus, bet fetas sieru aizstāt ar svaigā siera bumbām.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form